Tana T-7

En ny modell fra Tana / Strauss Water. Tilpasset bruk hjemme og på kontoret. En kompakt og programmerbar drikkevannrenser som er anderledes enn alt du har sett tidligere.

Selvfølgelig med avansert rensing og Uv desinfisering som sikrer deg at vannet du drikker er det beste du kan få. T-7 eliminerer bruk av vanndunker og dyrt kjøpevann, samtidig som tilgjengeligheten til rent og friskt drikkevann alltid er tilstede. T-7 erstatter tradisjonelle kildevanndunker og andre vannkjølere. Ingen håndtering av vanndunker, ingen fylling av flasker: Bare trykk på knappen for å få rent og forfriskende drikkevann.

Drikkevannbutikken har langtidstestet denne modellen hos krevende brukere, slik at vi er sikre på at driftssikkerheten tilfredsstiller våre – og brukernes – strenge krav.

  • Høykvalitets 0.5 micron karbonblokk filterpatron som fjerner fine partikler, smak og lukt inkludert klor og Cryptosporidium cyster.
  • 11 Watt UV-lampe som desinfiserer vannet og eliminerer bakterievekst i tanken, selv ved lavt forbruk
  • Høy kapasitet: 12 liter i timen gjennom kaldt eller varmtvanntankene.
  • Høy gjennomstrømming for rask fylling av glass og flasker
  • Kannefunksjon
  • «Ekstra Hot» teknologi for kokende vann
  • Elektriske stengeventiler for å eliminere unødvendig drypping
  • Energisparingfunksjon
  • Barnesikring på varmtvann

Høyteknologisk med topp vannkvalitet 
Den nye T-7 produserer varmt og kaldt vann – med den temperaturen du ønsker – fra 5 grader og til kokepunktet. Alt bare ved et trykk på knappen. Den kan settes opp til å levere et spesifikt volum (tilpasset glasset) eller variabelt volum. For optimal vannkvalitet har T-6 dobbelt karbonfilter, 0.6 micron partikkelfilter og 11W UV-behandling, 50% kraftigere enn nærmeste konkurrent.

T-7 er konstruert for at bruker selv kan skifte filter og UV-lampe. Dette skjer uten bruk av verktøy, og uten at maskinen må koples fra vannett eller strøm.

Økonomisk
T-7 har en svært gunstig pris. Sammenlignet med andre kjølere og leverandører, ligger prisen mellom 1/3 og 1/2 av tilsvarende vannrensere/kjølere, samtidig som kapasiteten er veldig høy. Lav pris på servicedeler gjør at total levetidspris blir vesentlig under andre modeller og leverandører.

Ta kontakt med Drikkevannbutikken for mer informasjon.

Teknisk info:
Spenning: 220-240 V/50-60Hz Maksimalt effektforbruk: 10A
Størrelse: 37 cm høyde – 31 cm bredde – 36 cm dybde
Vekt: 17 kg

Sertifiseringer:

Britisk WRAS standard
Garanterer at alle deler som kommer i kontakt med vannet er av godkjente materialer, og ikke lager urenheter i vannet.

Energy Star sertifisering
Reduserer energiforbruket med opp til 40% sammenlignet med tilsvarende vanndispensere som ikke er sertifisert.

Service Standard ISO 9000
Europeisk Standard (CE)
ROHS (Miljøsikkerhet)