Publisert

Utgått: Tana T-7

Innbyttekampanje på T-7 modellene: Opptil 20% avslag på ny drikkevanndispenser av typen T-8 frem til juni 2024. Benytt anledning til å få en ny og oppgradert modell.

En ny modell fra Tana / Strauss Water. Tilpasset bruk hjemme og på kontoret. En kompakt og programmerbar drikkevannrenser som er annerledes enn alt du har sett tidligere.

Tana T-7 føres ikke lenger i Norge. Drikkevannbutikken vil selvfølgelig fortsatt tilb filter, uv-lampe og andre reservedeler i årene fremover.

Selvfølgelig med avansert rensing og Uv desinfisering som sikrer deg at vannet du drikker er det beste du kan få. T-7 eliminerer bruk av vanndunker og dyrt kjøpevann, samtidig som tilgjengeligheten til rent og friskt drikkevann alltid er tilstede. T-7 erstatter tradisjonelle kildevanndunker og andre vannkjølere. Ingen håndtering av vanndunker, ingen fylling av flasker: Bare trykk på knappen for å få rent og forfriskende drikkevann.

Drikkevannbutikken har langtidstestet denne modellen hos krevende brukere, slik at vi er sikre på at driftssikkerheten tilfredsstiller våre – og brukernes – strenge krav.

  • Høykvalitets 0.5 micron karbonblokk filterpatron som fjerner fine partikler, smak og lukt inkludert klor og Cryptosporidium cyster.
  • 11 Watt UV-lampe som desinfiserer vannet og eliminerer bakterievekst i tanken, selv ved lavt forbruk
  • Høy kapasitet: 12 liter i timen gjennom kaldt eller varmtvanntankene.
  • Høy gjennomstrømming for rask fylling av glass og flasker
  • Kannefunksjon
  • «Ekstra Hot» teknologi for kokende vann
  • Elektriske stengeventiler for å eliminere unødvendig drypping
  • Energisparingfunksjon
  • Barnesikring på varmtvann

Høyteknologisk med topp vannkvalitet 
Den nye T-7 produserer varmt og kaldt vann – med den temperaturen du ønsker – fra 5 grader og til kokepunktet. Alt bare ved et trykk på knappen. Den kan settes opp til å levere et spesifikt volum (tilpasset glasset) eller variabelt volum. For optimal vannkvalitet har T-6 dobbelt karbonfilter, 0.6 micron partikkelfilter og 11W UV-behandling, 50% kraftigere enn nærmeste konkurrent.

T-7 er konstruert for at bruker selv kan skifte filter og UV-lampe. Dette skjer uten bruk av verktøy, og uten at maskinen må koples fra vannett eller strøm.

Økonomisk
T-7 har en svært gunstig pris. Sammenlignet med andre kjølere og leverandører, ligger prisen mellom 1/3 og 1/2 av tilsvarende vannrensere/kjølere, samtidig som kapasiteten er veldig høy. Lav pris på servicedeler gjør at total levetidspris blir vesentlig under andre modeller og leverandører.

Ta kontakt med Drikkevannbutikken for mer informasjon.

[rev_slider alias=»t7_produktbilder»]

Teknisk info:
Spenning: 220-240 V/50-60Hz Maksimalt effektforbruk: 10A
Størrelse: 37 cm høyde – 31 cm bredde – 36 cm dybde
Vekt: 17 kg

Sertifiseringer:

Britisk WRAS standard
Garanterer at alle deler som kommer i kontakt med vannet er av godkjente materialer, og ikke lager urenheter i vannet.

Energy Star sertifisering
Reduserer energiforbruket med opp til 40% sammenlignet med tilsvarende vanndispensere som ikke er sertifisert.

Service Standard ISO 9000
Europeisk Standard (CE)
ROHS (Miljøsikkerhet)