Publisert

Utgått: Tana T-6

T-6 ble introdusert i 2005, og er nå utgått. Drikkevannbutikken vil naturligvis fortsatt levere filter, uv og andre deler i tiden fremover.

Selvfølgelig med avansert rensing og Uv desinfisering som sikrer deg at vannet du drikker er det beste du kan få. T-6 eliminerer bruk av vanndunker og dyrt kjøpevann, samtidig som tilgjengeligheten til rent og friskt drikkevann alltid er tilstede. T-6 erstatter tradisjonelle kildevanndunker og andre vannkjølere. Ingen håndtering av vanndunker, ingen fylling av flasker: Bare trykk på knappen for å få rent og forfriskende drikkevann.

En unik filterpatron og uv-lampe gjør service og vedlikehold svært enkelt. Dette gir en kraftig reduksjon i driftskostnadene, opptil 50% sammenlignet med konkurrerende modeller.

Se også vår informasjonsvideo.

  • Høykvalitets 0.5 micron karbonblokk filterpatron som fjerner fine partikler, smak og lukt inkludert klor og Cryptosporidium cyster.
  • 11 Watt UV-lampe som desinfiserer vannet og eliminerer bakterievekst i tanken, selv ved lavt forbruk
  • Høy kapasitet: 12 liter i timen gjennom kaldt eller varmtvanntankene.
  • «Ekstra Hot» teknologi for kokende vann
  • Elektriske stengeventiler for å eliminere unødvendig drypping
  • Energisparingsfunksjon
  • Barnesikring på varmtvann

HøyteknologiskTopp vannkvalitet 
Den nye T-6 produserer varmt og kaldt vann – med den temperaturen du ønsker – fra 5 grader og til kokepunktet. Alt bare ved et trykk på knappen. Den kan settes opp til å levere et spesifikt volum (tilpasset glasset) eller variabelt volum. For optimal vannkvalitet har T-6 dobbelt karbonfilter, 0.6 micron partikkelfilter og 11W UV-behandling, 50% kraftigere enn nærmeste konkurrent.

T-6 varlser automatisk når det er på tide med service, når filter eller UV-lampen må skiftes. Dens revolusjonerende design og teknologi gjør at skifte av filter og UV-lampe ikke er vanskeligere enn å skifte en videokassett eller DVD plate. Innebygget energisparing.

Økonomisk
T-6 har en svært gunstig pris. Sammenlignet med andre kjølere og leverandører, ligger prisen mellom 1/3 og 1/2 av tilsvarende vannrensere/kjølere, samtidig som kapasiteten er veldig høy. Lav pris på servicedeler gjør at total levetidspris blir vesentlig under andre modeller og leverandører.

Størrelse: H35 x B29 x D35 cm (Det kreves min 5 cm fritt rom bak og over maskinen for at overskuddsvarme kan ledes bort)

Ta kontakt med Drikkevannbutikken for mer informasjon.