Publisert

Koronavirus

Heldigvis: Sannsynligheten for at det er coronavirus i vannet du tapper i vanndispenseren, er omtrent null.

Det er mye som tyder på at viruset overlever lenge (flere dager) på overflaten av plast og metaller. Som presisert av FHI, så er derfor god håndhygiene et av de viktigste tiltakene for å unngå så spre eller få smitte. Det vil også være lurt å tørke av betjeningsknapper, og dekslene, regelmessig. Bruk en mild desinfiserende såpe, eller et tørkepapir fuktet med sprit. NB: Unngå bruk av desinfeksjonsmidler for hender, da disse ofte har tilsatt glyserol eller annet fuktighetsbevarende.

Modeller med touchpanel er tette, og tåler litt mer fuktighet, men på modeller med vanlige knapper (T6 og T7), så pass på at det ikke brukes så mye væske på tørkepapiret at det renner inn bak knappene og skader elektronikken.

Selv om du tar av drikketuten ved fylling av flasker, så vær så forsiktig som mulig, slik at ikke flasken kommer borti maskinen.

Til tross for mange restriksjoner i landet, så ser det ut til at logistikken fungerer som den skal. Vi får inn nye drikkevanndispensere som planlagt, og kan levere disse uten forsinkelser.