Vann på jobben!

En vannkjøler på arbeidsplassen er en investering i helse, trivsel og velvære. Med rett væskebalanse så har du også optimal yteevne.

Det trenger heldigvis ikke være dyrt eller vanskelig. Drikkevannbutikken hjelper deg til å gjøre rent, forfriskende og iskaldt drikkevann tilgjengelig på din arbeidsplass. Til glede for deg, dine kollegaer samt kunder og andre besøkende.

Drikkeautomater er en investering i trivsel og velvære. Nå er det ikke lenger noen kostbar investering.
Kjøp eller leie? Du bestemmer!

3 x Miljøgevinst

Vann fra flaske eller vanndunk gir en stor miljøbelastning. Frakt, lagring og håndtering resulterer i unødvendig co2 utslipp, for ikke å snakke om ekstra kostnader. Bruk vannet du allerede har i kranen. Med ekstra filtrering og kjøling, så blir det reneste kildevann du får fra din vanndispenser.

Lang levetid på vannkjølerene sparer også miljøet, både ved produksjon av nye maskiner, og frakten av disse. Visste du at de eldste maskinene Drikkevannbutikken har levert er over 20 år gamle – og fortsatt i full drift?

Energisparing gir en vesentlig strømbesparelse i løpet av maskinens levetid. Det er bra både for miljøet og for de som betaler strømregningen.

Velg rett produkt!

En maskin som ikke klarer å levere nok vann til brukerne, skaper bare masse irritasjon. Like irriterende er det å betale for mye for en modell som er langt større og kraftigere enn bedriften trenger.

Få fakta på bordet! Du skal vite hva det koster. Ikke bare maskinen. Hva koster det å bruke den i år, og de neste årene? Hos Drikkevannbutikken får du svaret – FØR du tar en avgjørelse!

Oppfølging og service!

Fra maskinen kommer et næringsmiddel, som du, dine kollegaer og besøkende skal drikke. Med vannkjølere fra Drikkevannbutikken skal du være trygg på at nødvendig service er utført til rett tid, slik at vannet er trygt å drikke. Vi finner en servicemodell som passer ditt behov: Full driftsavtale der Drikkevannbutikken gjør alt, fast levering av filtersett, eller en annen måte som passer nettopp din virksomhet.

Stor kunde i en liten bedrift!

Drikkevannbutikken er ikke Norges største og ledende leverandør av drikkeautomater. Heldigvis for deg! Her forsvinner du ikke i mengden, og du må ikke forklare deg til nye mennesker hele tiden. Du har en fast kontakt som husker din virksomhet og din vannautomat.

Innbyttekampanje: Frem til Juni 2024 får du opptil 20% rabatt på T-8 modellen, når du bytter ut din gamle T-6 eller T-7 dispenser.