Publisert

AquaCool U1-Flex

Elektronisk tappekran for isvann eller kullsyrevann

AquaCool’s nye serie med «under benk» modeller gir deg valgfri konfigurasjon av tappekranen. Ønsker du en elegant kran som betjenes med berøringsknapper – eller er det mer hensiktsmessig med en manuell kran som du styrer selv?

Uansett hvilken tappekran du ønsker, så har du inni benken en kompakt og kraftig kjøleenhet, som sørger for at du og dine kollegaer kan tappe iskaldt stillvann, eller forfriskende kullsyrevann. Rett i glasset, flasken eller karaffelen.

Sammen med kjøleenheten ligger filter som sørger for å rense kranevannet slik at det blir som reneste kildevann. For å holde kostnadene lave, så brukes et filtersystem hvor filterbytte er enkelt. Du trenger ikke verktøy, eller å kople fra maskinen for å foreta service: Vri ut det gamle filteret, og sett inn det nye.

Kjølemodulen har stor kapasitet, og sørger for en rask nedkjøling av vannet til 4°C – som også er optimal temperatur for kullsyreblanding. Med sin kompakte størrelse (19x36x44 cm), er det lett å finne plass til enheten inni benkeskapet. Om du ønsker elektronisk kran, så er det godt å vite at kontrollenheten til denne er liten, og at den kan plasseres uavhengig av kjølemodulen. Det gjør at dette oppsettet kan plasseres der tradisjonelle under-benk systemer ikke får plass.

Be om pristilbud her.