Leveringsbetingelser for nettbutikken

1 – AKSEPT AV VILKÅR

Kunden har med sin bestilling lest og akseptert vilkårene nedenfor.

 2 – PRISFORBEHOLD

Det tas forbehold om feil i priser og lagerstatus. Dersom varer kan leveres rimeligere og raskere enn oppgitt, gjøres det uten at kunden trenger å bekrefte dette. Dersom varer og/eller frakt er feilpriset, slik at de blir dyrere og/eller blir forsinket, så tar Drikkevannbutikken kontakt med kunden for å bekrefte at dette er ok.

 3 – GARANTIER OG REKLAMASJONER

Drikkevannbutikken leverer i hovedsak til næringsdrivende, offentlige kontorer og andre registrerte foretak. Disse kan ikke påberope seg rettigheter som dekkes av forbrukerkjøpsloven, men får Drikkevannbutikkens gjeldende garantier. Ved salg til forbrukere gjelder forbrukerkjøpsloven, og Drikkevannbutikkens garantier der disse går lenger enn forbrukerkjøpsloven.

Ved forbrukerkjøp så sendes varer vanligvis i oppkrav, dersom ikke annet er avtalt på forhånd. Uavhentete forsendelser vil bli belastet med frakt og returomkostninger. 

4 – SALGSPANT

Drikkevannbutikken forbeholder seg salgspant i de leverte varer inntil kjøpesummen med eventuelle renter og omkostninger er betalt iht. pantelovens §§ 3-14 – 3-22.

×
Product added to cart

Du har ingen produkter i handlekurven.