Tana T-6

Et helt nytt konsept innen POU kjølere. Tilpasset bruk hjemme og på kontoret. Denne kompakte og programmerbare drikkevannrenseren er annerledes enn alt du har sett tidligere. Den koples rett til vannettet og renser, desinfiserer, kjøler eller koker og serverer vann med den temperaturen du måtte ønske. Lett og enkelt, bare trykk på knappen.

Selvfølgelig med avansert rensing og Uv desinfisering som sikrer deg at vannet du drikker er det beste du kan få. T-6 eliminerer bruk av vanndunker og dyrt kjøpevann, samtidig som tilgjengeligheten til rent og friskt drikkevann alltid er tilstede. T-6 erstatter tradisjonelle kildevanndunker og andre vannkjølere. Ingen håndtering av vanndunker, ingen fylling av flasker: Bare trykk på knappen for å få rent og forfriskende drikkevann.

En unik filterpatron og uv-lampe gjør service og vedlikehold svært enkelt. Dette gir en kraftig reduksjon i driftskostnadene, opptil 50% sammenlignet med konkurrerende modeller.

Se også vår informasjonsvideo.

  • Høykvalitets 0.5 micron karbonblokk filterpatron som fjerner fine partikler, smak og lukt inkludert klor og Cryptosporidium cyster.
  • 11 Watt UV-lampe som desinfiserer vannet og eliminerer bakterievekst i tanken, selv ved lavt forbruk
  • Høy kapasitet: 12 liter i timen gjennom kaldt eller varmtvanntankene.
  • «Ekstra Hot» teknologi for kokende vann
  • Elektriske stengeventiler for å eliminere unødvendig drypping
  • Energisparingsfunksjon
  • Barnesikring på varmtvann
  • Rød eller grønn farge

HøyteknologiskTopp vannkvalitet 
Den nye T-6 produserer varmt og kaldt vann – med den temperaturen du ønsker – fra 5 grader og til kokepunktet. Alt bare ved et trykk på knappen. Den kan settes opp til å levere et spesifikt volum (tilpasset glasset) eller variabelt volum. For optimal vannkvalitet har T-6 dobbelt karbonfilter, 0.6 micron partikkelfilter og 11W UV-behandling, 50% kraftigere enn nærmeste konkurrent.

T-6 varlser automatisk når det er på tide med service, når filter eller UV-lampen må skiftes. Dens revolusjonerende design og teknologi gjør at skifte av filter og UV-lampe ikke er vanskeligere enn å skifte en videokassett eller DVD plate. Innebygget energisparing.

Økonomisk
T-6 har en svært gunstig pris. Sammenlignet med andre kjølere og leverandører, ligger prisen mellom 1/3 og 1/2 av tilsvarende vannrensere/kjølere, samtidig som kapasiteten er veldig høy. Lav pris på servicedeler gjør at total levetidspris blir vesentlig under andre modeller og leverandører.

Størrelse: H35 x B29 x D35 cm (Det kreves min 5 cm fritt rom bak og over maskinen for at overskuddsvarme kan ledes bort)

Ta kontakt med Drikkevannbutikken for mer informasjon.