Modelloversikt

De fleste modeller kan leveres i flere variasjoner: Med kun avkjølt vann, med både varmt og kaldt vann, og eventuelt også med kullsyre. Detaljert informasjon ligger på de forskjellige produktsidene.

Duggfriskt isvann, med eller uten kullsyre.

 

Denne modellen tar liten plass, og er lett å plassere. Den koples rett til vannettet, og har et effektivt filter som renser kraneveannet til reneste kildevann. 

Meget kompakt utførelse gir god... + les mer

Et helt nytt konsept innen POU kjølere. Tilpasset bruk hjemme og på kontoret. Denne kompakte og programmerbare drikkevannrenseren er annerledes enn alt du har sett tidligere. Den koples rett til... + les mer

En ny modell fra Tana / Strauss Water. Tilpasset bruk hjemme og på kontoret. En kompakte og programmerbar drikkevannrenser som er anderledes enn alt du har sett tidligere.

Selvfølgelig med avansert rensing og Uv... + les mer

Dette er modellen som forener høy kvalitet sammen med prisvinnende design. En stilig tappekran er alt som viser. Resten av enheten plasseres inni benken, sammen med karbonfilter og gassflaske for kullsyrevann.

Fordeler:

AquacoolSport. Konstruert for å gi godt drikkevann dag etter dag, år etter år. Iskaldt og forfriskende drikkevann, med eller uten kullsyre. Eller varmt vann for te, kaffe eller andre varmdrikker.

Egenskaper og fordeler:

  • Ekstra kraftig konstruksjon som tåler... + les mer

Aquacool Elite. Konstruert for å gi godt drikkevann dag etter dag, år etter år.

 

... + les mer

Sider