Om oss

Rolf Tumert

Drikkevannbutikken ble etablert i 1995 for å yte service på maskiner og utstyr til kontoret. Allerede året etter ble det utelukkende arbeidet med vannkjølere. Innehaver Rolf Tumert har derfor bygget opp et sterk kompetanse på vannrensere og kjølere. Dette høster du fordeler av ved å velge Drikkevannbutikken som din samarbeidspartner.

Drikkevannbutikken ønsker at du som kunde opplever trygghet både ved valg av produkter og etterfølgende service. Din opplevelse av sikkerhet ved anskaffelse av utstyr betyr at det er enda en førnøyd kunde som tør å anbefale Drikkevannbutikken til sine bekjente.

All service og vedlikehold styres av spesialtiplasset programvare. Dette betyr at filterskifte og rutineservice tas til avtalt tid, uten at du behøver å purre på jobben. Ved eventuelle feil som måtte oppstå, vil disse bli rettet snarest uten unødvendig ventetid.

Drikkevannbutikken bruker eksterne tjenesteleverandører til lager. På den måten presses alle kostnader til et minimum, noe som gjør at egne priser blir så lave som mulig, utet at det går utover servicenivået. For å dekke opp for travle perioder, sykdom eller andre behov, så har Drikkevannbutikken avtale med eksternt servicepersonell. På den måten er du alltid sikret nødvendig service og deler.

Klikk her for å se noen fornøyde brukere av Tana drikkevannkjølere.

«Når du vil være HELT fornøyd» – et slagord som forplikter!

Rett produkt: Du skal ikke ha for liten – eller for stor vanndispenser i forhold til dine behov. En maskin som ikke klarer å levere nok vann til brukerne skaper masse irritasjon. Like irriterende er det å betale for mye for en modell som er langt større og kraftigere enn bedriften trenger.

Fakta på bordet: Du skal vite hva det koster. Ikke bare maskinen. Hva koster det å bruke den i år, og de neste årene? Hos Drikkevannbutikken får du svaret – FØR du tar en avgjørelse!

Oppfølging og service: Fra maskinen kommer et næringsmiddel, som du, dine kollegaer og bsøkende skal drikke. Med vannkjølere fra Drikkevannbutikken skal du være trygg på at nødvendig service er utført til rett tid, slik at vannet er trygt å drikke. Vi finner en servicemodell som passer ditt behov: Full driftsavtale der Drikkevannbutikken gjør alt, fast levering av filtersett, eller en annen måte som passer nettopp din virksomhet.

Stor kunde i liten bedrift. Drikkevannbutikken er ikke Norges største og ledende leverandør av drikkeautomater. Heldigvis for deg! Her forsvinner du ikke i mengden, og du må ikke forklare deg til nye mennesker hele tiden. Du har en fast kontakt som husker din virksomhet og din vannautomat.

Dine ønsker: Selvfølgelig kan du ikke være helt fornøyd om vi ikke hører på dine ønsker. Du kan alltid ta kontakt på telefon eller e-post. Eller du kan sende inn forslag til forbedringer her.

Telefon: 51 85 60 70
Orgnr: NO-953 369 745

Kontoradresse:
Grytingstien 2a, 4041 Hafrsfjord

Lageradresse:
Sjøhagen 3, 4016 Stavanger