Drikkevann til din arbeidsplass

Hva foretrekker du?

Avkjølt stillvann, eller forfriskende kullsyrevann? Du visste sikkert at du kan velge, men visste du at du kan velge bort en stor del av kostnadene ved å ha drikkevann på arbeidsplassen? Tana T-6 har i flere år gitt virksomheter over hele landet rent og velsmakende drikkevann, og dens unike konstruksjon, har gjort driftskostnadene svært lave. Derved har økonomisjefen blitt like glad og fornøyd som brukerne av vanndispenseren. 
 
Drikkevannbutikken har modeller som passer for både store og små virksomheter. Disse er prisgunstige både i anskaffelse og drift, så det kan lønne seg å skifte ut den gamle vannkjøleren.
Vil du ha en kopp te, eller trenger varmt vann, så kan du også få modeller med kokende vann.
 
Denne videosnutten viser noen av fordelene med T-6 modellen. For en oversikt over alle modeller, se på "Maskinoversikt" i menyen. 

 

 

For en enklere hverdag: Drikkevannbutikken

 
Velg rett produkt: Du skal ikke ha for liten - eller for stor - automat i forhold til dine behov. En maskin som ikke klarer å levere nok til brukerne, skaper masse irritasjon. Like irriterende er det å betale for mye for en modell som er langt større og kraftigere enn bedriften trenger. Drikkevannbutikken hjelper deg å finne rett modell. 
 
Fakta på bordet: Du skal vite hva det koster. Ikke bare maskinen. Hva koster det å bruke den i år - og de neste årene? Hos Drikkevannbutikken får du svaret FØR du tar en avgjørelse!
 
Valgfrihet: Kjøpe eller leie? Du bestemmer!
 
Oppfølging og service: Fra maskinen kommer det et næringsmiddel, som du, dine kollegar og besøkende skal drikke. Med automater fra Drikkevannbutikken er du trygg på at nødvendig service er utført til rett tid. Dette gir optimal driftssikkerhet, og sørger for at drikken alltid holder topp kvalitet.
 
Stor kunde i liten bedrift: Drikkevannbutikken er ikke Norges største og ledende leverandør av drikkeautomater. Heldigvis for deg! Her forsvinner du ikke i mengden, og du må ikke forklare deg til nye mennesker hele tiden. Du har en fast kontakt som husker din virksomhet og din automat.
 
20 år med drikkevann! Den første vannautomaten fra Drikkevannbutikken ble installert i 1996. Selv nå, i 2018 er noen av de første maskinene vi leverte fortsatt i drift. Et godt eksempel på at kvalitet lønner seg, og varer lenge.