Kullsyremaskin kr. 239,-

NB: Maskinen er så godt som ny og ubrukt!

Iskaldt og forfriskende drikkevann, med eller uten kullsyre. Perfekt for kontoret, kantinen, resepsjonen - eller der det er behov for godt drikkevann. 

Evopure TT er en kompakt og ikke minst kraftig drikkevanndispenser beregnet for plassering på benk. Koples rett på vannettet. Trippel action filter renser vannet til reneste kildevannskvalitet. Ekstra stor kapasitet, på både still- og kullsyrevann. Lett tilgang til filter som bruker hurtigkopling gjør service og vedlikehold svært enkelt.

Maskinen leveres komplett med alt tilbehør: Gjennfyllbar gassflaske med regulator, trykkbegrenser for vann, mekanisk Aquastopp, filter, slanger og overganger. 

Mål: 33x53x42 cm.
Merk: Den lave prisen for denne maskinen skyldes at har vært koplet opp for demonstrasjon, og at dette ikke er en modell vi vanligvis fører. Utenom en liten skrape i toppdekselet. fremstår den likevel som ny, og både filter og servicedeler vil kunne leveres til maskinen. 

Prisen på 239,- kroner gjelder ved leie. Dette er månedsleien, og leiebeløpet et beregnet ved en leieavtale over 60 måneder. Denne vannautomaten kan også kjøpes. Kjøpsprisen er 11.900,- kroner. Alle priser eksklusive merverdiavgift og frakt. Leie kun til registrerte foretak, og forutsetter kredittgodkjenning.