Regelmessig vedlikehold = alltid bra vann

Alle kjølere trenger regelmessig vedlikehold for å opprettholde vannkvaliteten. Tana anbefaler å skifte filter og UV-lampe hver 6. måned. Da sikres vannkvaliteten, og du er trygg mot vannbårne bakterier og parasitter (f.eks e-koli eller giardia).

Drikkevannbutikken har svært lang erfaring med Tana vannrensere, og kan bistå med både rutineservice og eventuelle reparasjoner. Ved hjelp av spesialtilpasset dataprogram kan hver enkelt maskin påpasses. Rutinservice utføres til avtalt tid, og alt arbeid logges og sikrer optimal funksjonalitet av kjøleren.

Nå kan du også selv kontrollere status for din vannkjøler. Se når siste service ble foretatt, når neste skal utføres og om det har vært andre hendelser i mellomtiden. Bekreft status her.

Service og vedlikehold utføres i Rogalandsregionen. For andre steder i landet kan deler og utstyr sendes sammen med detaljert instruksjon.

Drikkevannbutikken har meget konkurransedyktige priser på service og forbruksdeler. Ta kontakt for priser.

Tami Bar og Mini Tami Bar.
Fortsatt er det slike i drift - 19 år etter de ble levert. Drikkevannbutikken har servicedelene du trenger for videre drift.

Tami Bar Classic og Mini Tami Bar Classic / T-4

Introdusert i Norge i slutten av 1997, og har gitt mange brukere rent drikkevann i årevis. Drikkevannbutikken har delene du trenger til service og annet vedlikehold.  
Tana T-5 og Tana Mini T-5.

Avløseren til Tami Bar Classic. Solid kvalitet og laget for årelang og problemfri bruk.
Tana T-6. Vannrenserrevolusjonen.
Lansert i 2005, og straks kåret til årets drikkevannrenser. Konstruert for at bruker selv skal foreta service i løpet av noen få minutter, uten verktøy og uten spesialkunnskap. 
Drikkevannbutikken har delene som behøves.